DRIVER BIOS – NORRLAND

Ut som nummer två i förarpresentationerna är Jimmy Johansson

Jag började köra RC 2006, då jag blev ”frälst” av min klubbkamrat och kompis Micke Wennberg. Jag fick köra hans Hobao hyper 7 på gatan och blev givetvis såld direkt. Det blev att stega in hos den lokale hobbyhandlaren och handla! Min första bil var en Mugen mbx 5 med novarossisnurra. Redan där och då förstod jag att detta kommer vara något som jag kommer att spendera mycket tid med. Jag vet inte om det är jag som gillar själva byggandet, men det är där som jag lägger mycket tid, i detaljer… Jag har byggt många bilar dessa år och det blir lite som ett gift, eller terapi för den delen.  Jag vill passa på att tacka min fina familj för att ni står ut med en lillbilsgalning!

Nytt för i år är att jag lämnat min mugen MBX7 till en bättre behövande i Gällivare för att i år åka Xray xb8 med FX snurra. Självfallet har jag några novor som backup, dem kan man lita på :-), radiodelen sköts av idel futabagrejor. Jag får stor hjälp av min lokale återförsäljare Leif på leifshobby.

Målsättningen för kommande säsong är att ligga före Micke W när vi sammanfattar säsongen 2014. 🙂

2014-02-18 22.30.16

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.